Echilibrul dintre stiinta si natura
peste 90 de ani de traditie si stiinta

ro / eng

/3
1 2 3

In slujba sanatatii tale din 1921

Biofarm®, companie fondata in 1921, este unul dintre primii producatori romani de medicamente si suplimente alimentare.

De peste 90 de ani Biofarm® este alaturi de specialistii din Romania in cursa pentru descoperirea celor mai bune solutii pentru mentinerea sanatatii tale.
In prezent, Biofarm® este cel mai important producator roman de capsule gelatinoase moi si unul dintre cei mai mari fabricanti de comprimate si drajeuri din Romania.

Certificari
Compania Biofarm® este certificata pentru toate liniile de productie in conformitate cu cerintele standardului EN ISO 9001:2008 si ale Ghidului privind buna practica de fabricatie (GMP), standardul de calitate care stabileste normele de fabricare a medicamentelor la nivel european.
Actiunile Biofarm® sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti - Categoria I Incepand cu anul 2005. Începând cu data de 05 ianuarie 2015 acțiunile societatii sunt incadrate la Categoria Premium.

Prezenta pe plan international
Produsele Biofarm® sunt prezente in 10 tari: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Kazahstan, Lituania, Republica Moldova, Mongolia, Rusia, Ucraina si Ungaria.
Unul din obiectivele Biofarm® este sa diversifice permanent pietele de export, urmarind in special dezvoltarea relatiilor cu parteneri strategici din Europa de Est si de Vest.

 

Produse de inalta calitate   

Portofoliul Biofarm® cuprinde peste 200 de produse care acopera aproximativ 61 de arii terapeutice.

 

Produsele Biofarm® sunt recunoscute si apreciate de generatii intregi de pacienti / consumatori atat pentru calitatile lor terapeutice, cat si pentru preturile accesibile. Printre cele mai cunoscute produse Biofarm se numara Colebil®, Triferment®, Bixtonim®, Cavit®, Carmol®, Anghirol® precum si mai nou aparutele pe piata Devaricid®, Sennalax®, Carbocit®, Difebiom® cu Luteina si Hepatoprotect®.

 

Din grija pentru tine suplimentele alimentare fabricate de Biofarm® respecta aceleasi cerinte de calitate ca si medicamentele, fiind fabricate pe aceleasi linii de productie, linii care sunt auditate si certificate de catre Agentia Nationala a Medicamentelor si Dispozitivelor Medicale conform Ghidului privind buna practica de fabricatie (GMP).

Totodata, seriile de produse sunt eliberate de Persoane Calificate certificate conform directivelor UE si Ghidului privind buna practica de fabricatie.


Echipa de cercetare si dezvoltare proprie

Compania Biofarm® are laboratoare de cercetare de cel mai inalt nivel, linii de productie moderne si o echipa de specialisti foarte bine pregatiti care dezvolta noi produse combinand cele mai bune ingrediente in concentratii optime. Pentru ca tinem la sanatatea ta!

Noutati

Ne gasiti si pe Facebook!

Ne gasiti si pe Facebook!


De acum Biofarm® are si pagina de Facebook! 
Va asteptam sa descoperiti detalii despre produse, oferte si alte subiecte interesante.
Vizitati-ne!

Carbocit® online

Carbocit® online


Vizitati siteul gamei Carbocit® si aflati toate detaliile despre produse.
Carbocit® absoarbe in mod natural gazelle intestinale.
Vizitati siteul!