100 de ani de viață ne-au învățat o mulțime de lucruri: responsabilitate, performanță, inovație, grijă și, mai presus de orice, faptul că aceste valori au sens doar dacă sunt puse în slujba oamenilor. De aceea, noi, Biofarm®, lucrăm zi de zi, oră de oră, pentru oameni. Pentru sănătatea și starea lor de bine.

Pe o piață foarte competitivă suntem unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din România.

Suntem cel mai important producător român de capsule gelatinoase moi, între primii 3 producători români de soluții și suspensii pentru administrare orală și unul dintre cei mai mari fabricanți de comprimate și drajeuri din România. Pentru a ne păstra această poziție și pentru a reuși să progresăm, ne certificăm și recertificăm periodic la cel mai înalt standard internațional toate sistemele, liniile de producție și orice alt aspect care ține de promisiunea noastră - cea mai bună calitate a produselor.

Avem peste 100 de produse în portofoliu și acoperim peste 60 de arii terapeutice. Pe 8 dintre acestea, Biofarm® e lider de piață, o evidență care ne onorează și ne obligă la mai mult.

Ne extindem - suntem deja prezenți în alte 12 țări - Azerbaidjan, Cehia, Cipru, Georgia, Irak, Lituania, Malta, Moldova, Rusia, Ungaria, Ucraina si Kîrgîzstan - iar cucerirea unor noi piețe va continua. Exportul a reprezentat 4% din vânzările totale în unități ale companiei din anul 2018. Vom crește în viitor la 10%.

Cele mai cunoscute branduri Biofarm® au scris istorie, iar faptul că după atâția ani de la apariție sunt în continuare foarte apreciate arată calitatea lor de necontestat:

 

1928* - Carmol®

1959 - Triferment®

1959 - Anghirol®

1964 - Cavit®

1965 - Colebil®

Tocmai această expertiză și permanentă consultare a consumatorilor noștri ne obligă să mergem mai departe și să ne lărgim aria de produse cu unele noi, moderne, care să corespundă celor mai actuale nevoi ale consumatorilor și specialiștilor.

Astfel s-au născut Devaricid®, Sennalax®, Nervocalmin®, Extravalerianic®, Protecardin®, Carbocit®, Difebiom® Bioflu®, Septosol® și Hepatoprotect®.

Acțiunile Biofarm® sunt listate la Bursa de Valori București - Categoria I începând cu anul 2005. Începând cu data de 05 ianuarie 2015 acțiunile societății sunt încadrate la Categoria Premium.

*Carmol® a fost înregistrat ca marcă în anul 1978