În fiecare companie de succes, există o echipă extraordinară de profesioniști.

Spunem cu mândrie despre noi că suntem o echipă puternică și unită. Împreună ducem mai departe misiunea de a face bine, prin tot ceea ce realizăm în fiecare zi la Biofarm®.

Cătălin Vicol

Director General

Cătălin este expertul nostru în strategie de afaceri, planificare strategică și managementul echipei. El se asigură că, în fiecare zi, misiunea noastră de a face bine se reflectă în toată activitatea companiei. Alături de Cătălin, știm că prezentul și viitorul companiei sunt în mâini bune.

Mihai Zoescu

Director Economic

Specialist în finanțe, cu o experiență solidă acest domeniu, Mihai este responsabil de coordonarea și supervizarea activităților financiare ale companiei, pentru a asigura o gestionare corectă și eficientă a tuturor tranzacțiilor, dar și respectarea reglementărilor în vigoare.

Petruța Stoicescu

Manager Fabricație

Și-a început cariera la Biofarm în urmă cu 30 de ani, iar în prezent gestionează cu succes dezvoltarea și implementarea strategiei de producție. De la planificarea pe termen lung, la cele mai mici detalii, Petruța este omul care se asigură că produsele Biofarm îndeplinesc standardele de calitate și misiunea noastră de a face bine.

Ioana Gorănescu

Marketing Manager

Ioana este expertul în marketing pe care ne bazăm pentru a ne prezenta corect în fața clienților noștri. Cu o viziune de ansamblu asupra tuturor schimbărilor din piață, ea se asigură că ne adaptăm în permanență nevoilor consumatorilor. Prin pasiunea și experiența ei, planurile de pe hârtie devin realitate.

Alina Covaci

Regulatory Affairs Manager

Într-o industrie complicată, Alina se asigură că ne desfășurăm activitatea în deplină conformitate cu regulile și legile în vigoare. Ea se asigură că suntem în linie cu toate schimbările importante care ne pot afecta și că ne respectăm promisiunile, clienții și parteneriatele.

Dănuț Iorga

Field Force Manager

Cu o experiență considerabilă în sales, de aproape 24 de ani, putem spune că Dănuț este un adevărat expert în vânzări. El gestionează cu succes procesele din teren și se asigură că și cel mai mic detaliu este pus la punct ca să ne putem atinge cele mai ambițioase obiective.

Dragoș Moise

Trade Manager

Dragoș este responsabil de vânzările directe în distribuitori și indirecte, din distribuitori în farmacii. Acest lucru îl face să cunoască foarte bine piața farmaceutică, nevoile clienților, dar cel mai important, nevoile pacienților. Prin munca sa, el se asigură că produsele Biofarm ajung acolo unde pacientul are nevoie de ele.

Maria Bogde

Manager Resurse Umane

Maria este un specialist desăvârșit în administrarea personalului din companie și în gestionarea proceselor de recrutare. Cu ajutorul ei, oamenii potriviți primesc jobul potrivit și nevoile pe care fiecare angajat Biofarm le are sunt tratate corect și sunt întotdeauna în centrul preocupărilor noastre.

Lucian Bogaciu

Manager Administrativ

Lucian coordonează departamentul administrativ al companiei pe suportul căruia ne bazăm cu toții în fiecare zi. El gestionează fără cusur toate procesele administrative ale companiei pentru ca toată activitatea noastră să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Diana Vizitiu

Controlling & Reporting Manager

Cu toții mai facem greșeli, dar nu și Diana. Diana este omul cu overview asupra întregii activități financiare a companiei. Ne bazăm pe ea să supervizeze și să organizeze toate aspectele de control și raportare ale acestei activități și să se asigure că suntem în linie cu toate cerințele legale în vigoare.

Claudia Matei

Contabil Sef

Tainele complexe ale contabilității nu sunt o provocare pentru Claudia. Toate tranzacțiile financiare ale companiei sunt în mâinile unui om de încredere, care este întotdeauna în pas cu toate schimbările rapide din legislație.

Daniel Constantin

Legal & IR Manager

Daniel ne reprezintă în fața legii, corect, așa cum suntem. Sub supravegherea lui, activitățile juridice sau cele de guvernanță corporativă, protecția datelor cu caracter personal, ori proprietate intelectuală, nu se vor abate de la regulile și normele în vigoare.

Florin Taloi

IT Manager

Cu o experiență de 26 ani in domeniul IT si 12 ani în echipa noastră, de formare analist-programator, Florin gestionează infrastructura informatică a Biofarm și, alături de echipa sa, rezolva orice problemă care se adresează departamentului de IT. Datorită lui, informatica gaseste echilibrul dintre GMP-ul Productiei si exuberanta Marketingului.

Tatiana Patoi

Export Manager

Organizarea este termenul care o descrie cel mai bine pe Tatiana care reușește de mai bine de 16 ani să exploateze oportunitățile de dezvoltare de parteneriate externe, să negocieze cu Importatorii și Distribuitorii din piețele de interes și să elaboreze strategii de vânzare pe piețele internaționale pentru a aduce produsele Biofarm mai aproape de consumatorii din alte țări.