Echilibrul dintre stiinta si natura
peste 90 de ani de traditie si stiinta

ro / eng

1

De ce sa te alaturi Echipei noastre ?

Dincolo de anii de traditie in domeniul farmceutic si de renumele creat de-a lungul timpului, exista nu mai putin de 3 argumente pertinente ce te-ar putea determina sa lucrezi alaturi de noi. Indiferent de nivelul de experienta si de formarea profesionala, Echipa noastra este dispusa sa iti acorde o sansa si astfel sa contribuie la:

• A putea lucra si invata alaturi de oameni profesionisti si pasionati. Lucrand alaturi de noi vei putea cunoaste oameni ce au avut si continua sa aiba performante inalte. Profesionistii nostri iti vor arata si te vor ghida spre noi directii care iti vor completa si dezvolta atat modul de lucru, cat si felul in care iti poti utiliza cel mai bine abilitatile si cunostintele.

• A te simti mandru ca lucrezi intr-o companie farmaceutica. Fiind unul dintre cei mai vechi producatori de medicamente de pe piata romaneasca, continuu devotat imbunatatirii sanatatii oamenilor si ghidat dupa un set de valori profund impartasite de toti angajatii, Biofarm incearca negresit sa se ridice continuu la nivelul astepatarilor tale si sa iti insufle pasiunea pentru inovatie.
• A face diferenta in drumul tau catre o cariera de succes . Alaturandu-te Echipei noastre vei avea posibilitatea nu doar de a pune o prima caramida la baza carierei tale, dar si de a consolida un drum ce nu poate fi caracterizat decat de profesionalism, competitie si atingerea celor mai indraznete si provocatoare obiective. In Echipa noastra vei gasi un mediu in care gandirea inovativa si initiativa vor fi frecvent apreciate.

Echipa Biofarm este orientata spre performanta. Tocmai de aceea ne dorim in Echipa oameni determinati si hotarati sa faca diferenta si dea o noua valenta a notiunii de cariera.