Echilibrul dintre stiinta si natura
peste 90 de ani de traditie si stiinta

ro / eng

Capacitati R&D

Departamentul R & D face studii de preformulare pentru dezvoltarea de noi formule farmaceutice, dezvoltă și validează metode analitice pentru evaluarea produselor intermediare și finite. De asemenea, specialiștii noștri elaborează noi formule farmaceutice împreună cu procesele tehnologice aferente, asigură transferul de tehnologie de la laborator, la stația pilot și la producția industrială și validează procesele tehnologice pentru produsele noi.

Echipa de cercetare și dezvoltare este formată din specialiști foarte bine pregătiți, iar laboratoarele noastre sunt dotate cu echipamente de ultimă generație.

Având în vedere importanța acestui sector în dezvoltarea companiei, Biofarm va investi permanent atât în calificarea echipei de cercetare și dezvoltare pentru a fi mereu la curent cu ultimele descoperiri în domeniu, cat și în modernizarea echipamentelor.

Pentru a ne asigura că oferim cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri, Serviciul de Farmacovigilență a stabilit un sistem care adună toate informațiile pe care le primim referitor la diferite reacții adverse la produsele noastre și le face disponibile în cel puțin un loc din Uniunea Europeană.