Echilibrul dintre stiinta si natura
peste 90 de ani de traditie si stiinta

ro / eng

Disponibil în farmacii.

Bioland® Junior Sirop de crestere

Pentru juniori la inaltime

Bioland® Junior Sirop de crestere

Aria terapeutica

Vitamine, minerale & imunostimulatoare

Categorie

SN

DCI

calciu, magneziu, zinc, vitamina D3

Forma farmaceutica

sirop

Prezentare

Cutie cu un flacon din sticlă de 150 ml, prevăzut cu măsură dozatoare

Concentratia

5 ml suspensie conţin 375 mg carbonat de calciu corespunzător la 150 mg calciu ionic, 180 mg hidroxid de magneziu corespunzător la 75 mg magneziu ionic, 21 mg gluconat de zinc corespunzător la 3 mg zinc ionic, aromatizanţi (ulei de portocală, aromă de mentă), conservant (sorbat de potasiu), vitamina D3 (colecalciferol) 1,9 mcg, îndulcitor (zahăr)

Indicatii

Bioland® Junior Sirop de Creștere este o sursă bogată de calciu, sub formă de suspensie, pentru o absorbție eficientă în organism, cu un gust plăcut, răcoritor, de mentă și portocale, alegerea ideală pentru copii de peste 1 an, dar și pentru adulții care au nevoie de suplimentarea dietei cu magneziu, calciu, zinc, vitamina D3, care prezintă dificultăți de înghițire a comprimatelor. Pe lângă calciu, acesta conține magneziu, zinc și vitamina D3, un complex care ajută la creșterea și consolidarea sistemului osos, reușind să fie în același timp un excelent aliat al imunității. Bioland® Junior Sirop de Creștere este formula ideală pentru cei mici, potrivită și pentru cei mari!

Mod de administrare

Copii 1-2 ani: 5 ml de 2 ori pe zi. Copii 3-12 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi. Adolescenți peste 12 ani şi adulţi: 10 ml de 2 ori pe zi. Femei gravide și femei care alăptează: 10 ml de 2 ori pe zi.

Firma producatoare

SC BIOFARM SA